Dorpsraad 's-Gravenpolder | Bestuur
15531

Het bestuur van de dorpsraad bestaat op dit moment uit de volgende personen:

Gert – Jan van Riet voorzitter
Jan Paauwe secretaris / penningmeester
Leo Marijs lid
Wieni Uitman lid

Postadres secretaris: Magnoliastraat 19 , 4431 DN  ‘s-Gravenpolder

Heeft u interesse:
Het bestuur van de Dorpsraad bestaat uit maximaal 6 personen.

Door natuurlijk verloop dreigt er weleens onderbezetting te ontstaan in het bestuur.

Wij roepen een ieder op die graag eens wil komen “proeven” hoe het is om lid te zijn van de Dorpsraad, zich te melden middels een mailtje aan info@dorpsraadsgravenpolder.nl.
U bent van harte welkom om als asprirant lid een aantal vergaderingen/bijeenkomsten mee te maken, vooral eer u beslist om definitief lid te worden. Man(nen) en/of vrouw(en) is voor ons hetzelfde, passie voor het dorp daar gaat het om.

Trouwens: alle vergaderingen zijn openbaar en worden gehouden in het Dorpshuis, aanvang 19.30 uur.

Daarnaast zijn een aantal leden van de dorpsraad verbonden aan het Comité braderie ‘s-Gravenpolder. Zij organiseren jaarlijks op de eerste zaterdag van juni een braderie. ‘s-Gravenpolder telt ruim 4.600 inwoners, maar een veelvoud van dit aantal komt jaarlijks graag voor een bezoek aan de braderie naar ’s-Gravenpolder.

Vanaf 1 januari 2013 valt dit comité officieel onder de Ondernemersvereniging ‘s-Gravenpolder.

Voor meer info: www.braderiesgravenpolder.nl of www.ovsgravenpolder.nl